Test

Nieuwsbrief 2 - 2021

Geplaatst op: 09 april 21

Bedankt voor jouw enthousiasme! 

Het valt allemaal niet mee, maar wat zijn jullie stuk voor stuk een doorzetters zeg! Als het niet linksom kan, dan maar rechtsom en dat op alle mogelijke creatieve manieren. Hier krijgen wij natuurlijk nog meer energie van! Ook wij zitten niet stil en dat kun je in onderstaande nieuwsbrief lezen. Corona is nog steeds een onderwerp waar we veel mee bezig zijn, maar we kijken daarnaast ook zeker naar de toekomst. Venray Open Up is op dit moment een mooi voorbeeld waar we nu energie in steken en het project 'Samba Caramba' is een mooie stip op de horizon.

Ook intern gaat er bij ons iets veranderen. Sanne heeft namelijk een fantastisch nieuwe uitdaging gevonden bij Museum van Bommel van Dam waardoor ze ons gaat verlaten. Op dit moment zijn we dan ook druk op zoek naar een nieuw energiek teamlid (in de volgende nieuwsbrief volgt een voorstelrondje). Willen jullie Sanne nog even live spreken? Dan grijp nu je kans voordat het te laat is! 

Deze nieuwsbrief staat vol met nieuwe, leuke ideeën en interessante weetjes, want wat zijn jullie goed bezig! Let ook vooral even op de nieuwe Wet Bestuur en Toezicht Rechtspersonen (WBTR) en de leuke lipdub van Danshuis Venray. Heb je over andere onderwerpen vragen, wil je advies of ondersteuning? Neem contact met ons op via mail of telefoon, en we plannen een (zoom)afspraak in.

Veel leesplezier!


Klik hier voor de volledige nieuwsbrief 

Terug naar overzicht
© 2024
Created by LR Internet