Test

Maak kennis met Craviet

Geplaatst op: 09 april 21

In 2020 heeft de voorstelling Wies een aantal dagen succesvol op de planken mogen staan in de Schouwburg van Venray. Helaas is de tour verder geannuleerd door de coronapandemie. Toch is Wies als pilot succesvol gebleken en nu, 1 jaar later, wordt er officieel een stichting opgericht zodat dergelijke projecten continuïteit kunnen vinden. Onder de naam Craviet gaat een werkgroep aan de slag met een nieuwe voorstelling waarbij regionale samenwerking en talentontwikkeling voorop staan. Iedere voorstelling heeft een actueel maatschappelijk onderwerp als leidraad.

Op 7 april 2021 is het bestuur samengesteld en later deze maand zal de stichting zichzelf officieel inschrijven bij de KVK. Bestuursleden zijn: Ingrid Janssen (voorzitter), Bart Verheijen (penningmeester), Annie Korstjaans (secretaris) en Roos Cremers (toezichthouder). Onder dit bestuur is een werkgroep actief met het vormgeven van een nieuwe voorstelling. Deze voorstelling heeft als thema 'de online wereld en sociale media'. Zijn internet en sociale media de beste uitvinding ooit of is het onze grootste vijand? Kunnen we nog wel goed geïnformeerd worden in een wereld van eindeloze informatie? Hoe 'vrij' zijn we als we online zijn of worden we ongemerkt gestuurd?

Deze thema’s worden aan de kaak gesteld en door de werkgroep onderzocht. Heb jij hier ervaringen mee? En wil je deze ervaringen met ons delen? Neem contact op via info@craviet.nl. Wil je op de hoogte blijven? Volg Craviet dan op Facebook! 

Terug naar overzicht
© 2024
Created by LR Internet