Test

Doe auditie voor Rockopera EVE

Geplaatst op: 31 maart 21

Op vrijdag 8oktober 2021 vindt de wereldpremière plaats van de rockoperaEVE, Storm iscomingin het Parkstad Limburg Theater in Heerlen. Twee dagen later, op zondag 10 oktober 2021, wordt de tweede voorstelling van deze bijzondere Limburgse productie opgevoerd in Schouwburg Venray.SCHUNCK is initiatiefnemer én producent van deze productie, geschreven door muzikant en componist HansLenssen 
 
De zoektocht naar Limburgs talent om de rollen te vertolken en het orkest te vormen is gestart. Professioneel én amateurtalent komen samen op het grootse podium datSCHUNCK biedt.Wij vragen daaromdeze geweldige kans en dit platform voor talentontwikkeling te delen met uw netwerk. Via nieuwsbrieven,in de wandelgangen of via berichten op desocialmediakanalen. 

 

EVE, Storm iscoming– is een unieke rockoperaover de eindeloze menselijke drang naar welvaart en de gevolgen voor onze aarde. Een verhaal over liefde en verlies. Een waarschuwing voor huidige en toekomstige generaties. Het aangrijpende verhaal wordt verteld aan de hand van nieuwe composities met stevige rockinvloedengeïnspireerddoor zowel de jaren 70 als hedendaagse rock zoals DavidBowie, Pink Floyd enMuse. 

 

Muziek, dans en productie smelten samen. Talenten jong en oud, bundelen hun krachten. Muzikanten, dansers en acteurs, zowel amateur als (semi) professioneel. Ook de bijzondere musicalsterren met een beperking van MusicalUnlimitedkrijgen een rol in de rockopera. Onder begeleiding van een professionele regisseur, theatermakers en docenten van SCHUNCK Muziek & Dans maken zij de productie gezamenlijk tot een succes. 
 

SCHUNCK heeft talentontwikkeling hoog op de agenda staan en biedt daarom iedereen de kans om een rol te spelen in de Limburgse rockopera. Een droom die voor menig (beginnend) muzikant, danser of acteur/actrice kan uitkomen. 

Op 24 april 2021 vinden de audities voor deze productie plaats. Iedereen die interesse heeft, kan zich aanmelden via SCHUNCK | Rockopera 'EVE, Storm is coming'

Terug naar overzicht
© 2024
Created by LR Internet