Test

Gratis Ukkietas bij BiblioNu in Venray

Geplaatst op: 17 maart 21

Wil jij samen met je kind plezier beleven tijdens de Media Ukkie Dagen? Haal de gratis Ukkietas op bij BiblioNu in Venray op 26 maart of een keer van 29 maart t/m 2 april. Ophalen kan dan tussen 11.00 uur en 12.00 uur of tussen 15.00 uur en 16.00 uur. Zorg dat je er op tijd bij bent, want op is op.

Ukkietas
De tas is samengesteld voor ouders van kinderen in de leeftijd van 0 tot 6 jaar. In iedere Ukkietas zit een mooi prentenboekje, een Media Groei boekje, een knuffeltje met QR-code, een houten vlinder, bloemenzaadjes en informatie over digitale prentenboeken en apps. Bij de spullen uit de Ukkietas ontvang je tips voor online en offline activiteiten met je kind.

Gratis online voorleesmoment voor peuters en kleuters
Op vrijdag 26 maart om 15.00 uur wordt er via livestream een prachtig voorjaarsverhaal voorgelezen. Aanmelden kan vanaf 18 t/m 24 maart via Activiteiten op www.biblionu.nl. Na het voorlezen kun je met je kind bijvoorbeeld de houten vlinder uit de Ukkietas versieren en napraten over het verhaal.

Media Ukkie Dagen
Tijdens de Media Ukkie Dagen besteedt de bibliotheek extra aandacht aan mediawijsheid in de opvoeding van kinderen van 0 tot 6 jaar. Ouders en verzorgers van jonge kinderen krijgen tips om aan de slag te gaan met het mediagebruik binnen het gezin. Met antwoord op vragen, zoals: hoe kan je als gezin samen plezier beleven aan media? Welke inhoud past goed bij je kind? Hoe kan je je kind veilig begeleiden op de tablet? En hoe zorg je voor de juiste balans in momenten met en zonder media? Kijk voor uitgebreide informatie over de Media Ukkie Dagen op www.biblionu.nl/jeugd/media-ukkie-dagen

Terug naar overzicht
© 2024
Created by LR Internet