Test

Nieuwsbrief 1 - 2021

Geplaatst op: 15 februari 21

Lichtpuntjes in moeilijke tijden!

Het nieuwe jaar is begonnen, en hoe?! Het wordt steeds moeilijker om de positieve vibe vast te blijven houden, want waar is het perspectief? Het positieve/ goede nieuws hieraan is: we komen hier uit, hoe dan ook! Ook wordt er van alle kanten samen nagedacht over 'hoe slepen we de kunst- en cultuursector hier doorheen?' De gemeente Venray heeft er bijvoorbeeld voor gekozen de subsidies 'gewoon' door te laten stromen en een aantal koepelorganisaties heeft ervoor gekozen lidmaatschappen niet te innen dit jaar. Voor ons is het zaak om jullie in deze tijd zo goed mogelijk te ondersteunen en te begeleiden. Zo maken wij ons op dit moment hard voor verlaging van de algemene kosten (zoals huur). Om dit zo inzichtelijk mogelijk te maken, hebben we jullie ervaringen/ verhalen nodig! 
We dagen jullie daarnaast uit om iedere dag een 'lichtpuntje' te bedenken. Heb je veel energie gekregen van een gesprek met een andere cultuurmaker? Heb je het zonnetje op jouw gezicht gevoeld? Het zorgt allemaal voor positieve energie en een glimlach op jouw gezicht! 

Wist jij trouwens dat wij in iedere eerste editie van de maand een halve cultuurpagina mogen vullen in de Peel en Maas? Heb jij nou absoluut nieuws dat op deze pagina moet komen te staan? Stuur dan even een mailtje en we nemen het mee! Marloes schreef in de editie van vorige week een column over haar lievelingsfeest: de Vastelaovend. De column is vanaf vandaag ook te lezen op onze site (zie paarse button).

Deze nieuwsbrief staat vol met nieuwe, leuke ideeën en interessante weetjes. Heb je over andere onderwerpen vragen, wil je advies of ondersteuning? Neem contact met ons op via mail of telefoon, en we plannen een (zoom)afspraak in.

Veel leesplezier!
Terug naar overzicht
© 2024
Created by LR Internet