Test

Franca Treur tussen twee lockdowns in!

Geplaatst op: 23 december 20

Na Arthur Japin, in oktober en Mirthe van Doornik, geannuleerd voor november, heeft Literair Café Venray op zondag 13 december jl. Franca Treur kunnen verwelkomen in de bibliotheek van Venray. Om zo te zeggen, ‘nog net tussen twee lockdowns door gepiept.’ De toehoorders, onder wie ook een dertigtal bezoekers, meer mochten er vanwege de toen nog geldende coronaregels en -beperkingen niet toegelaten worden, hebben genoten van een mooie lezing met en door Franca Treur.   

Ook Franca Treur was zichtbaar opgelucht en blij om eindelijk weer voor een fysiek aanwezig publiek, ook al is dat met mondkapjes op, te staan en te vertellen over zichzelf, haar jeugd, schrijverschap en haar boeken. Maar, over óf en zo ja, onder welke omstandigheden of met welke beperkingen dan de komende schrijversbijeenkomsten, waarvan de eerste voor 7 februari 2021 op de rol staat, dan met Hanneke Hendrix doorgang kan vinden, is op dit moment nog niets met enige zekerheid te zeggen. Hier rest ons slechts af te wachten en er het beste voor te blijven hopen.

Van alle komende activiteiten van Literair Café Venray houdt de organisatie jou, wanneer je daarop geabonneerd bent, met onze nieuwsbrieven op de hoogte. Je kunt deze nieuwsbrieven ook vinden op de website van Literair Café Venray: www.literaircafevenray.nl.   

Kortom, 2020 was voor eenieder van ons een bijzonder, opmerkelijk en in meerdere opzichten ook vreemd jaar. Een jaar om maar weer gauw te vergeten? Wie weet? Hoe gaat de toekomst er vanaf 2021, voor ons uitzien? Deze zelfde toekomst zal ons laten zien, wat we van 2020 geleerd hebben. Wat we aan dit jaar overgehouden hebben. Waar we anders over gaan denken. Wat we toch maar anders gaan doen. Wat we van elkaar vinden? Hoe we met elkaar omgaan?    

Hoe het ook zij, Literair Café Venray wenst haar seizoenpashouders, die zijn blijven steunen, de vrienden van Literair Café Venray en alle liefhebbers van de Nederlandse literatuur, schrijvers en dichters voor dit jaar op de eerste plaats, ondanks alle beperkingen, nog hele gezellige kerstdagen en voor het nieuwe jaar 2021 alle geluk, voorspoed en vooral gezondheid toe en zeker ook nog ‘normale’  schrijversbijeenkomsten. O.a. met Hanneke Hendrix, Judith Koelemeijer en Wiel Custers.

 

Terug naar overzicht
© 2024
Created by LR Internet