Test

Franca Treur te gast bij Literair Caf Venray

Geplaatst op: 07 december 20

Door de aangescherpte maatregelen begin november kon de lezing met Mirthe van Doornik, georganiseerd door het Literair Café Venray, niet doorgaan. Inmiddels zijn de corona-regels en -maatregels weer enigszins versoepeld en kan het Literair Café Venray weer vooruitkijken naar de volgende schrijversbijeenkomst.

Voor 13 december a.s. heeft literair Café Venray als volgende gast Franca Treur in de bibliotheek in Venray uitgenodigd. Voor de lezing met Franca Treur gelden helaas nog altijd dezelfde maatregelen en beperkingen, die ook voor de lezingen met Arthur Japin en Mirthe van Doornik golden: Maximaal dertig toehoorders zijn bij een lezing in de bibliotheek toegestaan. Seizoenpashouders van Literair Café Venray wordt verzocht zich vóór vrijdag 11 december 2020 met een mailtje naar secretariaat@literaircafevenray.nl voor deze lezing met Franca Treur aan te melden. Onze seizoenpashouders hebben immers weer voorrang bij het toekennen van een zitplaats. Zijn er vanaf 11 december alsnog plaatsen binnen het aantal van dertig beschikbaar, dan kunnen ook niet-seizoenpashouders zich met een mail naar secretariaat@literaicafevenray.nl voor deze bijeenkomst met Franca Treur aanmelden. In beide gevallen geldt: ‘Wie het eerst komt, wie het eerst maalt.’

Verder nog even in het kort: Bij het binnenkomen dient iedereen zijn handen te desinfecteren. Het dragen van een mondkapje is gedurende de hele lezing verplicht en er is geen garderobe en geen pauze. Het binnenkomen van, naar zijn zitplaats gaan en het verlaten van de bibliotheek gebeurt via vaste looproutes. Dit geldt ook voor het kopen van een boek bij Roojboek en dit laten signeren door Franca Treur.

Natuurlijk geldt altijd, overal en vooral de anderhalve meterregel. Voorop blijft staan: Houdt uzelf en anderen gezond. Samen kunnen we dat. Een korte biografie en bibliografie en regels en procedures, die voor deze  schrijversbijeenkomst met Franca Treur op 13 december a.s.  gelden, kun je ook nog nalezen op de website van het Literair Café Venray: www.literaircafevenray.nl.

Foto: Ilja Keizer

Terug naar overzicht
© 2024
Created by LR Internet