Test

De Cultuurprijs, maar dan nders!

Geplaatst op: 12 november 20

Corona of geen corona: het culturele veld van Venray laat zich zien en horen! Noteer zaterdag 2 januari 2021 alvast in de agenda, want vanaf 20.00u kun je die avond genieten van een live-uitzending vol Venrayse cultuur. De Cultuurprijs, maar dan in een ander jasje!

“Voor de zomervakantie werd eigenlijk al duidelijk dat we de Cultuurprijs op de ‘normale wijze’ met prijzen en grote afterparty niet zouden kunnen vieren dit jaar. Maar we zouden niet tot de creatieve cultuursector behoren als we niet meteen met een ander plan zouden komen. De focus van de Cultuurprijs ligt dit jaar helemaal op een live uitzending via TV en social media”, aldus Marloes Kempkens (Cultura Venray). Peggy Keijsers (Cultura Venray) vult aan: “Dit jaar worden er geen prijzen uitgereikt, omdat er heel veel mooie initiatieven niet doorgegaan zijn. Toch zijn er dankzij deze bizarre tijd ook heel veel mooie initiatieven ontstaan die absoluut een podium verdienen. Een grote reden om toch te beginnen met de voorbereidingen voor een onvergetelijke avond!”

De organisatie gaat door met de voorbereidingen totdat er door de Overheid wellicht anders besloten wordt. “Die stip op de horizon is nodig en geeft ons het gevoel iets te kunnen doen voor het culturele veld van de gemeente Venray. Het is belangrijk dat ook zij gehoord worden in deze bizarre tijd! Keep up the positive en blijf ondertussen gezond”, sluit Kempkens af.

Terug naar overzicht
© 2024
Created by LR Internet