Test

Halloween Koopzondag zonder GRIEZELS

Geplaatst op: 19 oktober 20

Het was bijna zover! Winkelcentrum Venray Centraal had alles goed op de rit; volledig corona-veilig. Een hele middag sensatie met allemaal kleinere Halloween-activiteiten in het centrum. En natuurlijk veel begeleiders om toe te zien op onze anderhalve-meter-samenleving. Geen dansgroepen, en al zeker geen muziekgroepen, maar wel veel solo-optredens, zoals een goochelaar, een ballonnenheks, een griezelkar, een suikerspinnen-act, een veilige schminker, vijf acteurs uitgedost als wilde beesten en een heel verrassende Charlatan. Met veel verklede kinderen zou het op zondag 25 oktober weer een middag worden vol vermaak voor kinderen én volwassenen! Al zou het iets minder spannend zijn; wel degelijk de moeite waard om mee te maken. Helaas gaat dit dus nu allemaal niet door dit jaar!

Doordat de corona-richtlijnen zijn aangescherpt, zijn alle activiteiten in de ijskast geplaatst voor volgend jaar. Wel waren er al 3000 kleurplaten rondgedeeld via alle scholen. Alle kinderen worden van harte uitgenodigd om de tekeningen toch in te leveren en natuurlijk zullen we ze beoordelen om de prijzen te kunnen uitreiken (1e prijs cadeaubon van € 50,- van Intertoys, 2e prijs cadeaubon van € 25,- van Jamin, 3e prijs een DOPPER met je eigen naam van de wereldwinkel).

En ook de winkels zullen open gaan. Dus wat let jullie om de winkeliers te verblijden met de eerste Sint en Kerstinkopen. Maar…doe het wel coronaveilig!

Terug naar overzicht
© 2024
Created by LR Internet