Test

Schrijf je nu in voor InBeeld 2021 !

Geplaatst op: 01 oktober 20
Je kunt je vanaf nu inschrijven voor InBeeld, de prijs voor de beeldende amateurkunst in Nederlands- en Belgisch Limburg. Iedereen die in de vrije tijd één of meerdere vakgebieden in de beeldende kunst beoefend, mag meedoen en een kunstwerk maken rondom het thema 'identiteit'. Ook in Venray wordt er volgend jaar een expositie ingericht met ingezonden kunstwerken.
InBeeld is de prijs voor de beeldende amateurkunst in Nederlands- en Belgisch Limburg. Alle beeldende materialen en technieken zijn toegestaan, met uitzondering van film en fotografie. Het werk mag niet groter zijn dan 100x100 cm (incl. de lijst) of zwaarder zijn dan 25 kg. Het thema 'Identiteit' mag vrij geïnterpreteerd worden. Iedereen van 12 jaar en ouder niet niet-professioneel actief is als kunstenaar en woonachtig is in Nederlands- of Belgisch Limburg (of bijv. hier actief is via verenigingen, lesateliers en/ of centra voor de kunsten) mag meedoen. Ieder ingezonden werk wordt geëxposeerd tijdens een van de regionale voorronden die worden georganiseerd in samenwerking met de centra voor de kunsten, zo ook in Venray. Een vakjury beoordeelt de werken op originaliteit, zeggingskracht, verbeelding van het thema en toegepaste techniek. 
Winnaars van de voorrondes worden in juli 2021 tentoongesteld tijdens een finale expositie, waarbij ook de winnaars bekend worden gemaakt. De hoofdprijs is een geldbedrag van €250, de tweede prijs is een geldbedrag van €150,- en de derde prijs is een geldbedrag van €100,-. Ook is er per voorronde een publieksprijs. 
Hoe doe je mee?
Inschrijven kan tot 31 maart 2021 via: www.hklimburg.nl/inbeeld 
Terug naar overzicht
© 2024
Created by LR Internet