Test

Gekleurde rietjes gezocht!

Geplaatst op: 28 september 20

In het voormalige Albert Heijn pand wordt momenteel hard gewerkt aan een pop up selfiemuseum dat naar verwachting in november open zal gaan voor publiek. De organisatie, bestaande uit Edwin de Klein (Fontys Hogeschool voor de Kunsten) en Sanne Aben (Cultura Venray), zijn hiervoor op zoek naar een flinke hoeveelheid materiaal. En misschien dat jij ze kunt helpen!

De organisatie heeft zich voor het pop up selfiemuseum laten inspireren door populaire voorbeelden als WONDR en The Upside Down in Amsterdam. Sanne Aben (Cultura Venray) licht toe: “In een korte tijd willen we een visueel aantrekkelijke looproute aanleggen door het oude AH-pand. Hiervoor zijn we vooral op zoek naar heel veel gekleurde plastic rietjes. Vanaf 2021 geldt in de Europse Unie een verbod op plastic wegwerpartikelen zoals rietjes, bestek en borden. We hopen dat er ergens nog bulkpartijen opgeruimd moeten worden. Het zou zonde zijn om deze weg te gooien!”

De organisatie geeft de gekleurde rietjes graag een nieuw leven in de vorm van een decoratief element in het selfiemuseum. Naast bulkpartijen zijn ook alle kleine resten welkom. Dit geldt tevens voor andere materialen als: schildertape, muur- lak- en acrylverf, confetti, rollers- en kwasten, verfbakjes e.d. De organisatie is blij met alle giften en komt het graag zelf ophalen.

Heb je spullen waar de organisatie gebruik van mag maken? Stuur dan even een mail naar sanne@culturavenray.nl en zet ook even in de mail om wat voor soort spullen het gaat.  

Terug naar overzicht
© 2024
Created by LR Internet