Test

Vrijetijdsfotografen vestigen zich in Pop Up Galerie

Geplaatst op: 31 augustus 20

Vrijdag 4 september vestigt een groep vrijetijdsfotografen, onder de naam NL-70, zich in het Pop Up Galerie pand aan het Kapelaanspad 38. Ze hebben een gezamenlijke passie met een groot verschil in interessegebieden. Van landschappen tot aan podiumfotografie: je vindt het allemaal bij de expositie. Benieuwd? Loop vanaf 4 september eens binnen in het weekend!

NL-70 is een groep van vrijetijdsfotografen, opgericht in 1970, die extra uitdagingen zoeken naast de fotoclub in hun directe omgeving. Ze zijn in hun ontwikkeling als fotograaf zover gevorderd dat van een eigen fotografische handtekening gesproken kan worden. In de groepsbijeenkomsten wordt elkaars fotowerk besproken en een klankbord gevonden in de zoektocht naar vernieuwing en verbetering. De huidige leden zijn afkomstig uit Noord-Limburg en Oost-Brabant. Jan Nabuurs (coördinator NL-70) licht toe: “Voor diverse leden van NL-70 is fotografie veel meer geworden dan zomaar een creatieve vrijetijdsbesteding. Het is een passie met een belangrijke plaats in hun leven. De onderlinge ‘kruisbestuiving’ genereert kennisoverdracht, nieuwe inspiratie en houdt het geheel fris.” Naast de fotografische expositie zijn er ook doorlopend audiovisuele presentaties te zien tijdens de openingsuren.

De expositie is te zien van vrijdag 4 september t/m zondag 25 oktober 2020. De pop-up galerie is geopend op vrijdagen van 14.00u t/m 17.00u, zaterdagen van 12.00u t/m 16.00u en koopzondagen van 12.00u tot 16.00u.

Terug naar overzicht
© 2024
Created by LR Internet