Test

Kick-off weken Dizzy Dance van start

Geplaatst op: 24 augustus 20

Dizzy Dance begint het nieuwe jaar positief. Met een kick-off en twee weekenden waarin dans en gezondheid centraal staan. 

De kick-off van Dizzy Dance start op maandag 22 augustus en duurt tot en met 13 september. Drie weken lang bestaat voor leden en niet-leden de mogelijkheid om drie proeflessen te doen. Dit kan zijn voor peuterdans, kleuterdans, dance for kids, hiphop, modern jazz of boysclass, voor kinderen en tieners van alle leeftijden. Voor volwassen zijn er verschillende lessen Essentrics en modern jazz. Daarnaast worden er twee workshopweekenden georganiseerd. Het weekend van 5 en 6 september staat in het teken van dans. Er worden workshops gegeven door gastdocenten in verschillende dansstijlen. Het weekend van 12 en 13 september staat in het teken van Reset Health; over vitaliteit en fit blijven. Centraal staat het herstellen of voorkomen van lichamelijke klachten. Voor alle workshops geldt een beperkt aantal plaatsen en is aanmelding verplicht. 

Tijdens deze Kick off  mogen onze leden, maar ook ouders en andere belangstellenden kennismaken met onze passie voor sport. Voor niet-leden is het mogelijk om bij een van onze reguliere lessen 3 gratis proeflessen te volgen in de eerste weken van het nieuwe dansjaar. 

Klik hier voor meer informatie

Terug naar overzicht
© 2024
Created by LR Internet