Test

Vijfde editie van Living Statues in Venray

Geplaatst op: 17 augustus 20

Op koopzondag 30 augustus tovert het centrum van Venray om tot Living Statues festival. Het zou eigenlijk op de koopzondag in april plaats vinden, maar Corona gooide roet in het eten. Gelukkig kan het jubileum een aantal maanden later worden gevierd. Dit kan alleen door genoeg veiligheidsmaatregelen te nemen. Zo zullen er evenveel toezichthouders zijn als acteurs. Het publiek wordt opgeroepen om de onderlinge afstanden van 1,5 meter goed in acht te nemen. Mocht dat onverhoopt niet lukken, zal de betreffende act worden onderbroken.

Graag wil de organisatie het publiek een lach of verbazing op het gezicht toveren. Maar belangrijker vinden ze nog dat iedereen gezond en veilig blijft. Het zal weer knap zijn om te zien hoe de professionele acteurs niet te onderscheiden zijn van echte standbeelden. Alleen als er een muntje in hun bakje valt, komen de verrassingen. Steeds weer wordt het publiek op het verkeerde been gezet en gebeurd vaak het tegenovergestelde van wat verwacht wordt.

Vergeet je fototoestel niet mee te nemen. In verband met Corona zullen de beelden wat verder verspreid staan. Een flyer met een plattegrond zal je de weg wijzen naar alle beelden. Op de flyer kun je invullen welke jij het winnende beeld vindt en zo zelf ook een mooie prijs in de wacht slepen.

Terug naar overzicht
© 2024
Created by LR Internet