Test

Danshuis Venray maakt twee dansfilms

Geplaatst op: 02 juli 20

In het weekende van 3-4 en 5 juli heeft Danshuis Venray een alternatief bedacht voor de dansvoorstelling die ze eigenlijk zouden hebben. Er worden dit weekend twee films gemaakt. Eén film voor de kinderen t/m 12 jaar (TOY TOY) en de tweede film voor tieners t/m 18 jaar (Together Again). Deze voorstellingen worden gefilmd op de buitenlocatie aan de Wieënhof in Venray. Een mooie herinnering voor dansers en hun familie aan de afgelopen maanden.

Na wekenlang thuis te zijn geweest, mogen kinderen weer neer school en openen bedrijven. De mentale wendbaarheid is tijdens deze crisis zwaar op de proef gesteld en daarom is het fijn om weer samen te kunnen dansen. De digitale voorstelling TOY TOY TARA registreert dansontmoetingen in het nieuwe normaal. Met in de hoofdrol onze dansers en met het publiek thuis, vanuit de huiskamers. Deze dansfilm zal worden opgenomen door Mees Riechelman van Visual soundlab. Een prachtige herinnering aan de afgelopen bizarre maanden uit het oogpunt van kinderen. 

TOY TOY: de dansfilm
De speelgoedwinkel waar je echt alles kunt kopen waar je normaal alleen maar over droomt! De grootste knuffels, de coolste spelletjes, pionnen die tot leven komen, mario bross in je eigen huiskamer, poppen met de mooiste jurken en de allerliefste en mooiste prinsessen. Eén ding springt eruit: het allermooiste is Bibi de ballerina, in Tara’s droom komt Bibi tot leven en danst de mooiste passen. Van grote sprongen tot sierlijke port de bras.

Tara mag een weekend logeren bij haar tante in de kleurrijke speelgoedwinkel. Elke avond als de lichten doven en iedereen slaapt komt het magische speelgoed tot leven. In Tara's droom beleeft ze grandioze avonturen. Kom mee in de wereld van Tara en beleef de avonturen samen met haar! 


Together Again: de dansfilm
Er waait iets over het land en net als de wind is het er wel maar zie je het niet. Onzichtbaar. Totdat dit een uiterlijk aanneemt van een eenzaam of ziek iemand en plots heel zichtbaar wordt. Net zoals geloof, plezier en hoop en liefde onzichtbaar zijn, totdat iemand met een glimlach het uiterlijk maakt en er een gezicht aan geeft.

 

Terug naar overzicht
© 2024
Created by LR Internet