Test

BiblioNu onbemand open

Geplaatst op: 29 mei 20

BiblioNu wil in navolging van de landelijke ontwikkeling ervaring opdoen in het onbemand opengaan. Vanaf dinsdag 2 juni zijn er daarom tussen 12.00 – 14.00 uur geen medewerkers op de werkvloer aanwezig. Het inleveren en lenen van materialen kan gewoon doorgang vinden bij de selfservicepunten. Vanwege COVID-19 wordt er momenteel gewerkt met beperkte openingstijden. In de toekomst worden deze indien mogelijk uitgebreid waarbij meer en gerichtere service verleend zal worden.

Kranten en tijdschriften
Door de versoepeling in de corona maatregelen zijn er vanaf 2 juni weer een beperkt aantal leesplekken gecreëerd voor wie in de bibliotheek de krant of tijdschriften wil lezen. Ook studieplekken voor studenten met een eigen laptop zijn weer beschikbaar. Om te voorkomen dat er teveel personen tegelijkertijd in de bibliotheek zijn, wordt elke bezoeker verzocht in de bibliotheek een voorwerp mee te nemen naar de zit plek en zichtbaar op de tafel te plaatsen. Er zijn 20 voorwerpen beschikbaar.

Openingstijden
Gedurende corona blijven voorlopig de aangepaste openingstijden gelden van maandag t/m vrijdag van 12.00 – 17.00 en op zaterdag van 11.00 – 14.00 uur.

Terug naar overzicht
© 2024
Created by LR Internet