Test

Nieuwsbrief 3 - 2020

Geplaatst op: 28 mei 20

Keep up the positive!   

De vraag 'wat is er de afgelopen weken allemaal gebeurd?' is wel van toepassing. Onduidelijkheden, emoties, gevoelens, hoop, creatieve uitingen in de mix: een achtbaan waarin we ons allemaal bevinden. Inmiddels zijn de eerste richtlijnen voor cultuur binnen onze gemeente een feit. Toekomstmuziek klinkt in de verte en dat geeft ons goede moed!

Na 9 weken thuis werken en alleen op kantoor zitten, hebben wij elkaar weer gezien op 1,5 meter afstand. Ook Peggy & Marloes zijn voor het Cultuurtje van juni op 1,5 meter afstand gaan filmen. Heerlijk om weer even elkaar fysiek te zien i.p.v. de wekelijkse zoommeeting. Langzaamaan komen er versoepelingen, maar hiervoor wordt wel een beroep op jullie gedaan. De gemeente Venray, en ook wij, wil(len) vooruit en het liefst overal een glimlach zien op de gezichten van de inwoners. Dit kan alleen wanneer iedereen weloverwogen beslissingen neemt en zijn/ haar gezonde verstand gebruikt. Houd dan ook rekening met elkaar en respecteer de keuze van iedereen! 

Natuurlijk kun je bij ons terecht voor advies, ondersteuning en andere vragen. Neem contact met ons op via mail of telefoon, en we plannen een 'zoom'afspraak in. Veel leesplezier!

Klik hier voor de volledige nieuwsbrief 

Terug naar overzicht
© 2024
Created by LR Internet