Test

Expositie SteelBrother: Milaan, New York, .. Venray!

Geplaatst op: 25 mei 20

Vrijdag 5 juni opent de Pop Up Galerie haar deuren voor een gloednieuwe internationale expositie. De Pop Up Galerie verwelkomt t/m 1 augustus de Venrayse metaal kunstenaar Stefan Bus met zijn team (beter bekend onder de naam SteelBrother). Samen met Henk van Os neemt SteelBrother deze keer de unieke kunstwerken voor zijn rekening.

SteelBrother bestaat uit vier enthousiaste mannen: Stefan Bus, Björn Leijssen, Jan Verheijen en Wout Gommers. SteelBrother begon toen Bus vanuit zijn exposities tijdens de Dutch Design week en andere culturele manifestaties uitnodigingen kreeg voor exposities in Milaan en New York. ‘Alleen was het onhaalbaar om deze stap, exposeren in andere landen, te verwezenlijken’, aldus Bus. Gelukkig kon ik rekenen op mijn achterban en stonden Björn, Jan en Wout me met raad en daad bij!’ De vier mannen hebben alles op alles gezet op een fantastische expositie in Milaan en New York neer te zetten. Helaas kwam corona om de hoek en werden de exposities afgezegd.           

‘Een geluk bij een ongeluk, want nu mogen wij SteelBrother verwelkomen in hartje Venray’, aldus Henk van Os. Van Os neemt ook deels de invulling van de nieuwe expositie voor zijn rekening. Hij ondersteunt de werken van SteelBrother met een aantal grote werken aan de muur aangevuld met wat kleinere digitale images. Iedereen is welkom, met inachtneming van de RIVM-regels, om de nieuwe expositie te komen bewonderen!

De expositie is te zien van vrijdag 5 juni t/m zaterdag 1 augustus 2020. De pop-up galerie is geopend op vrijdagen, zaterdagen en koopzondagen van 13.00u tot 16.00u.

Terug naar overzicht
© 2024
Created by LR Internet