Test

Cultuurketting: Dizzy Dance

Geplaatst op: 06 mei 20

In deze aflevering vertellen Julia, Wilma en Rosa van Dizzy Dance wat ze als dansschool allemaal doen in deze hectische tijd. Via online danslessen bereiken ze alle dansers en danseressen thuis in de woonkamer en maken ze de cultuur in Venray een stukje mooier iedere dag!

Dizzy Dance is opgericht in 1991 door Wilma Keijzers. Plezier in dans en beweging staat bij Dizzy voorop. Door gebruik te maken van mooie muziek en leuke dansbewegingen, waarin Dizzy Dance zich verplaatst in de belevingswereld van de leerlingen, proberen ze leerlingen uit te dagen, te leren, te inspireren en te motiveren om zo een passie voor dans en beweging te ontwikkelen. 

Met 600 leerlingen is Dizzy Dance, op de voetbalvereniging na, de grootste vereniging van Venray. Veel leerlingen komen uit Venray en haar kerkdorpen, maar ook uit dorpen als Blitterswijck, Horst, Stevensbeek en Maashees. De kwaliteit van de lessen en de passie waarmee bij Dizzy wordt lesgegeven reikt ook ver buiten de regio Venray en brengt dansers uit Venlo, Eindhoven en zelfs Doetinchem naar Venray. Docenten van Dizzy worden ook gevraagd om buiten Venray lessen en workshops te geven of dansstukken aan te leren.

In de Cultuurketting komen zzp'ers, organisaties en andere cultuuraanbieders aan het woord uit Venray en omstreken. Enjoy!

Terug naar overzicht
© 2024
Created by LR Internet