Test

Cultuurketting: Frans vd Pas

Geplaatst op: 06 mei 20

In deze aflevering vertelt verhalenverteller Frans vd Pas over zijn passie voor de historie en het vertellen van verhalen. Hij vertelt waar hij zoal mee bezig was en wat er nu veranderd is door deze coronatijd. Benieuwd hoe Frans Venray een stukje mooier maakt? Geniet!

Tijdens zijn werk als onderwijzer heeft Frans vd Pas altijd veel gebruik gemaakt van zijn verhalende kwaliteiten. Daarnaast heeft hij een toneelachtergrond als toneelmaker en regisseur. Sinds 2012 heeft Frans zijn creatieve werkzaamheden ondergebracht in zijn bedrijf "Passie voor verhalen"

Zijn kernactiviteiten bestaan uit: 

- Cultuureducatie voor basisschoolleerlingen d.m.v. interactieve vertelvoorstellingen bij allerlei historische thema’s of t.g.v. projecten en/of feestelijke gebeurtenissen.
- Daarnaast behoren ook volwassenen tot Frans' doelgroep. Voor seniorenverenigingen, vrouwenverenigingen, de Zonnebloem of zorginstellingen verzorgt hij onderhoudende voorstellingen met muzikale intermezzo’s. Indien gewenst zijn deze voorstellingen middag- of avondvullend, met  volop afwisseling en humor.

In de Cultuurketting komen zzp'ers, organisaties en andere cultuuraanbieders aan het woord uit Venray en omstreken. Enjoy!

Terug naar overzicht
© 2024
Created by LR Internet