Test

Cultuurregio Noord-Limburg in startblokken

Geplaatst op: 23 april 20

In het noorden van Limburg bloeit en broeit cultuur. Vruchtbare grond voor talent uitgroeiend tot over de de landsgrenzen, maar met sterke wortels in de regio. Makers krijgen er de ruimte, voor ieder talent is er een podium. Vrijdag 13 maart jl. zou deze samenwerking van start gaan met een inspiratiedag in Grenswerk Venlo. Helaas gooide Covid-19 roet in het eten. Achter de schermen zijn ze toch bezig om bekendheid te genereren en de eerste nieuwsbrief is een feit! 

De Cultuurregio Noord-Limburg is een samenwerking tussen de gemeenten Beesel, Bergen, Gennep, Horst aan de Maas, Mook en Middelaar, Peel en Maas, Roermond, Venlo, Venray en Weert en wordt ondersteund door de Provincie Limburg. Ook de gemeenten Leudal, Maasgouw en Nederweert zijn van plan aan te sluiten.

Met (online) bijeenkomsten, het delen van nieuws en ontwikkelingen en het ondersteunen van het productieklimaat, talentontwikkeling en de zichtbaarheid van cultuur in de regio, zet Cultuurregio Noord-Limburg zich op de kaart de komende tijd. Benieuwd naar de eerste update? Klik dan op de link onderaan dit bericht. 

Meer weten, vragen, of een keer sparren over ideeën voor samenwerking? Neem dan vooral contact op met Wouter Daemen via wouter.daemen@venray.nl, kwartiermaker van de Cultuurregio Noord-Limburg.

Lees hier de update van Cultuurregio Noord-Limburg! 

Terug naar overzicht
© 2024
Created by LR Internet