Test

Jubileum 100-jarige Harmonie St. Catharina uitgesteld

Geplaatst op: 20 april 20

De gevolgen van de huidige maatregelen vanwege het Coronavirus op het jubileumjaar van Harmonie St. Catharina uit Leunen beginnen steeds groter te worden. Niet alleen worden evenementen en bijeenkomsten verboden, maar doordat de repetities stilliggen wordt het steeds moeilijker om ons goed voor te bereiden en kwalitatief goede concerten te geven. Het bestuur heeft daarom, in overleg met de jubileum-commissie, besloten om het jubileumjaar een jaar te verplaatsen.

Op 1 augustus 1920 werd fanfare St. Catharina, vernoemd naar de patroonheilige van het Leunse rectoraat, officieel opgericht. Dit betekent dat in dit jaar het 100-jarige jubileum gevierd zou worden van Harmonie St. Catharina Leunen-Veulen-Heide (sinds 1983 zijn ze een harmonie). Het is geen gemakkelijke beslissing geweest om het jubileum 1 jaar uit te stellen. Het geeft ze wel de tijd en rust om de geplande activiteiten goed en naar tevredenheid te kunnen uitvoeren. De tijd en energie die al in de organisatie van de verschillende activiteiten is gestoken is dan ook niet voor niets geweest.

Op dit moment worden overal ter wereld maatregelen getroffen om verdere verspreiding van het Coronavirus te voorkomen. Net als iedereen hoopt de harmonie dat dit effectief zal blijken en ze kijken met vertrouwen uit naar de activiteiten later in het jaar, jij hopelijk ook. Uiteraard willen ze zo snel mogelijk samen gaan repeteren wanneer dit weer mogelijk is.

Leden en bestuur van harmonie St. Catharina wenst iedereen veel sterkte en succes in deze ongekende tijd. Pas goed op jezelf en op elkaar. Samen in “harmonie” SAMEN STERK!

Terug naar overzicht
© 2024
Created by LR Internet