Test

Subsidieregeling Cultuurregio Noord-Limburg

Geplaatst op: 16 april 20
Ben jij een cultuuraanbieder of betrokken bij een culturele instelling in de Cultuurregio Noord-Limburg? Dan kom je mogelijk in aanmerking voor de Subsidieregeling Cultuurregio Noord-Limburg. Deze regeling treedt in werking op 1 april 2020 en eindigt op 31 december 2021.

De subsidieregeling is een initiatief van de Cultuurregio Noord-Limburg. Een samenwerking van de gemeenten Beesel, Bergen, Gennep, Horst aan de Maas, Mook en Middelaar, Peel en Maas, Roermond, Venlo, Venray en Weert. De regeling wordt ondersteund door de Provincie Limburg.

Samen met het culturele veld werken ze aan het versterken van het rijke culturele aanbod in de regio. Ze helpen talenten om zich verder te ontwikkelen en organisaties om zich beter te presenteren. Van professional tot amateur. De Cultuurregio Noord-Limburg stimuleert culturele instellingen en cultuurmakers om meer samen op te trekken. Hiervoor heeft de Cultuurregio Noord-Limburg de cultuursubsidie in het leven geroepen. Om zo een impuls te geven aan het culturele veld van onze regio.

Lees hier meer over de regeling

Terug naar overzicht
© 2024
Created by LR Internet