Test

Geef je op voor de Cultuurketting

Geplaatst op: 26 maart 20

Voor alle cultuuraanbieders, poëten, zangers, dansers, performers, kunstenaars, muzikanten, schrijvers etc. : spread the word! In deze tijd is het online platform onze beste vriend en Cultura Venray wil in samenwerking met Eric van Otterdijk (Omroep Venray) je helpen om je boodschap aan de man te brengen en de mensen thuis te laten zien wie je bent en wat je doet en nog gaat doen. Zo vormen we een cultuurketting van aanbieders en kunnen mensen via de veilige schermen even genieten van al het moois dat we te bieden hebben samen. 

Hoe gaat het in zijn werk?
Je neemt contact op met Peggy en plant samen met haar een moment in waarop je via ZOOM een interview met haar hebt. Via deze verbinding heb je een gesprek over wie je bent, wat je achtergrond is, en waarom je werk zo leuk is. En natuurlijk over je toekomstplannen en wensen. Dit alles neemt Peggy op. 

Daarnaast stuur je Peggy via WeTransfer een mp4 (max 5 min) van jou in actie. Dat kan zijn terwijl je les geeft, repeteert of een lied speelt. Maar dat kan ook een korte lezing zijn of gedicht. Helemaal afhankelijk van wat jij doet als cultuuraanbieder natuurlijk. Het kan zijn dat je deze mp4 al hebt liggen, of je kunt er een maken (gsm). Zorg in het laatste geval voor duidelijk geluid en dus een rustige omgeving ;-). Mocht het voor jou niet te doen zijn om een filmpje te maken, dan kan dit eventueel ook bij Omroep Venray gedaan worden. Peggy monteert het interview en het filmpje aan elkaar en vervolgens zal het uitgezonden worden op het tv-kanaal van Omroep Venray en zal het ook op social media geplaatst worden. 

Wat zeg je ervan? Doe je mee? 

Stuur dan een mailtje naar info@culturavenray.nl . Geef in je mail even aan wat je bezigt in de culturele sector en stuur je telefoonnummer even mee. Dan neemt Peggy snel contact met je op om alles door te nemen en in te plannen.

Terug naar overzicht
© 2024
Created by LR Internet