Test

Nieuwsbrief 1 - 2020

Geplaatst op: 30 januari 20

Kunst & Cultuur ontwaakt!  

Een nieuw jaar geeft nieuwe kansen en zo lijkt het ook te gaan in onze gemeente. Samenwerkingen worden opgezocht binnen de gemeente Venray met verschillende disciplines, maar ook buiten de gemeente Venray met bijvoorbeeld de gemeente Horst aan de Maas. Twee mooie voorbeelden hiervan zijn het volgende Kunstnaarcafé waar wij samen met het Odapark en cultuurplatform Zeen (Horst aan de Maas) samenwerken om een mooie, interessante avond aan te bieden. En ook theaterproductie WIES is een grensoverschrijdende samenwerking met Horst aan de Maas. Lokale acteurs, dansers en muzikanten nemen je mee op een reis door vrijheid en het gebrek eraan. 

Er ontpoppen steeds meer leuke nieuwe initiatieven en dat is iets waar wij ontzettend blij van worden. Heb je nieuws, nieuwe evenementen of wil je zelf als aanbieder meer aandacht? Vul even een formulier in op onze site en binnen een muisklik staat jouw informatie op onze site. 


Heb je na het lezen van deze nieuwsbrief tips & tricks of vragen voor ons? Mail, bel, app of loop eens binnen bij 't Schoutenstraatje 8. Veel leesplezier!

Bekijk hier de nieuwsbrief

Terug naar overzicht
© 2024
Created by LR Internet