Test

Nieuwsbrief 2 - 2020

Geplaatst op: 24 maart 20

Kunst & Cultuur leeft, ook nu!  

2020 begon heerlijk: een goed gevulde cultuuragenda, nieuwe ideeën en samenwerkingen waarbij het Kunstnaarcafé op 5 februari ism het Odapark en Kunst- en cultuurplatform Zeen uit Horst a/d Maas & Theaterproductie WIES de hoogtepunten waren. En dan, binnen 1 week slaat de bui om: weliswaar schijnt het zonnetje en is de lente begonnen maar het coronavirus sloeg en slaat om zich heen is vandaag de dag de harde realiteit. Wees in deze tijd vooral wat extra lief voor elkaar en voor jezelf! 

Op dit moment zijn er t/m 6 april geen evenementen op cultuurgebied, alles is afgelast. Iedereen zit met veel vragen en hoopt dat het snel weer afgelopen is. Tegelijkertijd met de chaos van corona, zien wij ook sprankelende lichtpuntjes. Cultuuraanbieders doen er alles aan om bijvoorbeeld danslessen en muzieklessen door te laten gaan en verzinnen de creatiefste ideeën om toch van zich te laten horen in deze tijd. Echt top! 

In deze nieuwsbrief vind je meer informatie over het coronavirus, en is er ook zeker ruimte voor nieuwe creatieve initiatieven. Vanuit Cultura Venray zijn we hard aan de slag gegaan met de vraag: 'hoe kunnen we alle cultuuraanbieders ondersteunen in deze tijd?' Eén van de dingen die we hiervoor bedacht hebben is: de Cultuurketting. Wil je weten wat dit inhoudt? Bekijk het filmpje! Daarnaast kun je, ook in deze tijd, terecht bij ons voor advies, ondersteuning en andere vragen. Neem contact met ons op via mail of telefoon, en we plannen een 'zoom'afspraak in! 

Bekijk hier de nieuwsbrief

Terug naar overzicht
© 2024
Created by LR Internet