Test

Corona gooit roet in het eten veel evenementen

Geplaatst op: 13 maart 20

Tot en met 31 maart zijn ontzettend veel evenementen in de gemeente Venray vanwege de corona pandemie gecanceld. Voorstellingen van Schouwburg Venray, maar ook van toneelvereniging 't is W.A.T. uit Wanssum, Comedia Leunen en muziekconcerten: alles ligt stil. 

Toneelvereniging Comedia uit Leunen schrijft het volgende: 

Lieve Toneelvrienden,

Helaas hebben wij ook de beslissing moeten nemen om de voorstellingen van maart door te schuiven naar november. Toneel is voor jong en oud en juist de laatste groep is de meest kwetsbare. De club is natuurlijk teleurgesteld maar nu extra gemotiveerd om in november te gaan knallen!

Dus lieve mensen, onze voorstelling Ja ik wil….denk ik, verplaatsen we naar 7-8-14 en 15 november.


Stichting Cultuurpodium Geijsteren laat weten: 

Zoals u ongetwijfeld weet is ons land in de ban van het risico op besmetting met het coronavirus. Als Stichting Cultuurpodium Geijsteren hebben wij, na de persconferentie van donderdag 12 maart jl. door premier Rutte, ons beraden over de ontstane situatie en de te nemen maatregelen.

Tot onze spijt hebben wij moeten besluiten om, in lijn met vele andere bijeenkomsten, het concert van zondag 29 maart aanstaande niet door te laten gaan. Vooralsnog gaan wij er van uit dat we dit concert op een later tijdstip kunnen programmeren.

Wanneer er meer bekend is over andere data van voorstellingen, wordt dit zo spoedig mogelijk op onze site aangepast. 

Terug naar overzicht
© 2024
Created by LR Internet