Test

Vrouwelijke Rockers gezocht !

Geplaatst op: 17 januari 20

Tijdens de uitreikingsavond van de Cultuurprijs 2019 werd het idee geopperd om naast het al bestaande mannelijke Rockkoor van Venray een vrouwelijke variant op de planken te brengen. En dit is niet tegen dovemans oren gezegd: dirigent is geregeld, repetitieruimte is geregeld. Nu alleen de vrouwelijke rockers nog!

Staan de nummers van Led Zeppelin, Queen, Joe Cocker, Bon Jovi en andere rockbands in jouw favorietenlijst? Heb je altijd samen met andere vrouwelijke rockliefhebbers deze nummers willen zingen? Meld je dan nu aan door een mail te sturen met naam en leeftijd naar rockinrooy@gmail.com.

Het vrouwelijke rockkoor, op dit moment luisterend naar de naam RockinRooy, staat onder leiding van Pip Verhofstad. Verhofstad is geen onbekende in de muziekwereld. Zij nam op 19jarige leeftijd plaats in het Metropoleorkest en speelde zo 20 jaar lang met wereldsterren zoals Joe Cocker.
Ben je benieuwd of RockinRooy iets voor je is?  Op dinsdag 18 februari om 20.00u ben je van harte welkom voor een eerste kennismaking in het Odeon in Venray. Kom vrijblijvend meedoen!

Terug naar overzicht
© 2024
Created by LR Internet