Test

Nieuwsbrief 3 - 2019

Geplaatst op: 01 mei 19

Geniet van Hemelvaart!  


Ken je het gevoel dat je soms het liefst even achterover wilt leunen om te genieten van wat er allemaal om je heen gebeurd? De afgelopen maanden zien we om ons heen zoveel gebeuren dat we soms even de tel kwijt zijn. Wanneer we dan onze agenda eens bekijken en zien dat er op een doodnormale zaterdag meer dan 15 cultuuractiviteiten plaatsvinden, klappen we in onze handen. Wat geeft dat een goed gevoel!   

Ook zelf zitten we niet stil. Zo is de cultuurtak sinds kort aangesloten bij Venray Bloeit en gaan we kijken met de andere cultuurorganisaties hoe we via deze weg cultuur in Venray nog meer op de kaart kunnen zetten. Cultuur in de Klas is uit de grondverf en zijn we op dit moment aan het evalueren, zodat het voor iedereen een fijne manier van werken wordt. Ook op het gebied van de HaFa zijn we momenteel bezig met de toekomstmuziek. Leuke bezigheden die veel geduld en discipline vergen, maar dan heb je ook wat! 


Heb je na het lezen van deze nieuwsbrief tips & tricks of vragen voor ons? Mail, bel, app of loop eens binnen bij 't Schoutenstraatje 8. Veel leesplezier!
Terug naar overzicht
© 2024
Created by LR Internet