Test

Nieuwsbrief 6 2017

Geplaatst op: 01 juni 17

Tijd voor culturele vernieuwing!  

Ja je leest het goed! Vernieuwing op cultureel gebied. 
Zo wordt er gewerkt aan een plan om Muziek in de Klas te transformeren naar Cultuur in de Klas, gaat het HaFa muziekonderwijs door en wordt er hard gewerkt aan een popbeleid om Venray op de kaart te zetten. Ook zijn er verschillende samenwerkingen en verbindingen gelegd door bijvoorbeeld de Korenwerkconferentie in maart jl. en de bijeenkomst van het amateurtoneel in de Schouwburg van Venray. We zitten niet stil en zien iedere dag veel meer mooie en interessante ideeën opbloeien en dat vinden we alleen maar leuk!  

Daarnaast delen we met gepaste trots mee dat Peter vanuit Cultura Venray de coördinatie van het Jerusalemgebouw voor zijn rekening gaat nemen en dat het bestuur door deze ontwikkelingen een nieuwe teamleider voor ons als team van Cultura Venray aangesteld heeft in naam van Martin Manders.


Heb je hierna nog vragen? Loop dan eens binnen bij het Schoutenstraatje 15 of neem contact met ons op! We zijn iedere dinsdag en donderdag tussen 10.00u en 16.00u aanwezig op het Schoutenstraatje voor vragen en/of opmerkingen onder het genot van een kopje koffie of thee. 

Veel leesplezier!
Terug naar overzicht
© 2024
Created by LR Internet