Test

Vertelconcert Oostenwind naar Geijsteren

Geplaatst op: 19 november 19

Op zondag 15 december 2019 om 15.30 uur speelt trio Wilde Eend het vertelconcert ‘Oostenwind’ in de Willibrorduskerk te Geijsteren.  Deze voorstelling wordt georganiseerd door Stichting Cultuurpodium Geijsteren en is geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf ongeveer 8 jaar. Kaartjes kosten €5,- (volwassenen) en €3,50 (t/m 16 jaar).

Trio Wilde Eend speelt vrolijke joodse en zigeunermelodieën uit diverse landen in Oost Europa. Daarnaast klinken er muzikale vertellingen uit diezelfde bronnen. Muziek en verhalen zijn met de Oostenwind hier naartoe gereisd.  Trio Wilde Eend strijkt en blaast ze nieuw leven in en neemt je mee op avontuur.

Muziek is een taal zonder woorden waarmee je allerlei menselijke gevoelens – sores en gein, passie en pijn – kunt uitdrukken. Maar het zijn ook klanken waarmee je mensen kunt ontroeren en bezielen. Trio Wilde Eend heeft zich sinds 1998 toegelegd op muziek en verhalen uit Oost Europa. Hun verhalen zitten vol humor en ernst, wijsheid en lichtvoetigheid. Hun muziek raakt een snaar. Het is plezier om bij te huilen, verdriet om op te dansen.

Kaartjes via: info@cultuurpodiumgeijsteren.nl  (of aan de kassa)
Meer info: www.cultuurpodiumgeijsteren.nl 

Terug naar overzicht
© 2024
Created by LR Internet