Test

Kom gratis mee dansen met de open Biodanzales

Geplaatst op: 13 november 19

Woensdag 27 november kun je ook in Venray ervaren wat Biodanza inhoudt. Facilitator Petra Kersten nodigt je van harte uit om je te laten verrassen door dit mooie systeem.

Biodanza is in de jaren 60 ontwikkeld door Rolando Toro in Chili. Hij experimenteerde met dansexpressie en ontdekte het heilzame effect van bepaalde combinaties van muziek, beweging en emoties. Biodanza is een vorm van persoonlijke groei /bewustwording door middel van de dans. Petra licht toe: “Biodanza geeft je de tijd, vrijheid en mogelijkheid om op je eigen manier, in je eigen tempo te groeien en diegene te worden die je eigenlijk al bent. Het volgen van een workshop geeft vreugde en plezier en zorgt voor verbinding.

Tijdens de workshop worden verschillende soorten muziek gebruikt zoals pop, jazz, klassiek, soul, dixieland, wals, Braziliaanse of Afrikaanse muziek. Het gaat niet om het leren van danspasjes, het maken van mooie bewegingen of het goed voor de dag komen.  Iedereen danst op zijn/haar eigen manier.

Dus hou je van muziek en dansen? Wil je minder denken en meer voelen? Wil je dansend je gelukshormonen oppeppen? Kom dan op 27 november vanaf 20.00u meedoen in de Kemphaan in Venray! Inloop 19.50 uur.

Informatie en aanmelden: Petra Kersten , info@petrakersten.com of via 0478-586285/ 06-24947514. Facebook: Biodanza Venray.

Terug naar overzicht
© 2024
Created by LR Internet