Test

SjanT op tour voor de Wensambulance

Geplaatst op: 17 april 19

Orkest SjanTé toert op zaterdag 18 mei de hele dag door de regio om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor Wensambulance Limburg.

SjanTé bestaat uit 16 enthousiaste muzikanten uit Ysselsteyn en omgeving. Met muziek van pop en rock tot Duitse schlagers en Hollandse feestmuziek staat een optreden van SjanTé garant voor gezelligheid, muzikaliteit en sfeer voor jong en oud! SjanTé zet ieder feest op z’n kop, van dorps- of bedrijfsfeest tot carnaval en kermis.

De tour is op zaterdag 18 mei. De band speelt van 10.00 uur tot 12.00 uur op de markt voor het oude stadhuis in Venlo. Daarna reizen ze naar Roermond waar ze van 15.00 uur tot 17.00 uur in de kiosk op het Munsterplein een feestje gaan bouwen. Het publiek kan tegen betaling een verzoeknummer aanvragen, dit nummer wordt dan door SjanTé gespeeld. De tour wordt afgesloten met een spetterend slotoptreden vanaf 20.00 uur in de Smelehof te Ysselsteyn, de thuisbasis van de band. Tijdens de avond, genaamd “SjanTé & friends”, zingen diverse regionale en lokale artiesten samen met SjanTé enkele nummers. De band “Lazy Chair” zal de spits afbijten. De artiesten die vervolgens met SjanTé optreden zijn: Geert Pelzer, Gert Janssen, Suzan Spreeuwenberg, Ria Linders-Deters, Stef en Tamara Koonings, Coen Classens en oud SjanTé duo Robert en Mirjam. Heel misschien is er nog een verrassingsoptreden.

Tussen de optredens door vindt tijdens de avond een veiling plaats van producten en diensten die door diverse sponsoren beschikbaar gesteld zijn. Enkele veilingstukken zijn al toegezegd, zoals 2 kaarten voor een concert van André Rieu (ambassadeur van de Wensambulance) en 4 vrijkaarten voor Toverland. Ook kan er geboden worden op een optreden van SjanTé. Kortom een avond gezelligheid, muziek en mooie veiling items waarvan de opbrengst 100 procent naar het goede doel, de Wensambulance, gaat.

Wensambulance Limburg
Wensambulance Limburg vervult onder het motto “uw wens in beweging” wensritten voor mensen die ernstig ziek en bedlegerig zijn of terminale wensvragers waarbij regulier vervoer niet meer mogelijk is en er geen alternatieven zijn. Ondanks het grote verdriet kan iemand door de vervulling van zijn of haar wens weer even genieten. Het gaat vaak om ‘kleine’ dingen, momenten die voor velen vanzelfsprekend lijken. Een klein deel van de pijn kan voor even aan de kant worden gezet. Wat overblijft is een herinnering om voor altijd te koesteren. Maak met uw eigen herinnering aan een gezellige dag een herinnering voor naasten mogelijk.

Sponsoring
Om veel geld in te zamelen voor de Wensambulance Limburg is de band op zoek naar sponsoren. Dit kan onder andere door producten of diensten beschikbaar te stellen voor de  veiling.

Een donatie voor de wensambulance is altijd welkom op ons rekeningnummer: NL20 RABO 0159 3900 95 t.n.v. Orkest SjanTé, o.v.v. “Donatie Wensambulance”. Breng familie, vrienden en bekenden mee en kom genieten van een gezellige dag.

Voor meer informatie: orkestsjante@gmail.com tel: 06-23305370 of kijk op onze website www.orkestsjante.nl  of op facebook of Instagram

Terug naar overzicht
© 2024
Created by LR Internet