Test

Ad van Zwol genomineerd voor Passieprijs

Geplaatst op: 24 januari 19

In samenwerking met Gemeente Venray heeft Cultura Venray Ad van Zwol aangedragen voor de 'Meer dan handen' passieprijs. Vind jij nou ook dat Ad deze prijs verdiend? Stem dan hier!

Ad zit dag in dag uit bij Omroep Venray. Hij is cameraman, monteert, luistert, interviewt. Kortom, wat doet hij niet bij Omroep Venray. Naast dit vrijwilligerswerk is hij ook mantelzorger bij een aan huis gekluisterde man. Hij gaat wekelijks op bezoek om een kopje koffie te drinken. Tot slot organiseerde hij dit jaar voor de 29e keer de Venrodsen Aovend in Venray. Een avond in het teken van het Venrays dialect.

Ad is bijzonder, omdat hij al deze werkzaamheden met een grote glimlach op zijn gezicht doet. Daarnaast staat hij bij al deze activiteiten voor iedereen klaar en gaat hij niet naar huis voordat een filmpje bijvoorbeeld perfect naar de wens van de mensen voor de camera is. Hij weet ongelofelijk veel van Venray en de historie van Venray en wanneer hij hierover vertelt is het altijd een genot om naar hem te luisteren. Ad heeft deze prijs dan ook van harte verdiend!
Terug naar overzicht
© 2024
Created by LR Internet