Test

Koffieconcert op 23 september om 11 uur in de Mariakapel in Holthees

Geplaatst op: 06 september 18

Op 23 september start het nieuwe seizoen met een koffieconcert in de Mariakapel in Holthees.

We zijn zeer verheugd het duo Jopie Jonkers & Koen de Cauter te mogen aankondigen.

Ze brengen vocale en instrumentale Latijns-Amerikaanse muziek uit o.a. Argentinië, Venezuela en Cuba met harp, zang en gitaar.Zij spelen al vele jaren samen maar nog altijd alsof het de eerste keer is, met enthousiasme en creativiteit.

Jopie Jonkersspeelt harp en volgde les op de Venezolaanse en Paraguayaanse harp bij diverse leraren. Hieruit ontwikkelde zij haar eigen unieke speelwijze. Zij studeerde zang en lichte muziek en maakte haar eerste LP in 1976 en trad op met diverse collega’s o.a. Harry Sacksioni. Koen de Cauterspeelt gitaar zingt met een zoete hese indianenstem. Als beroemd Belgisch gitarist bespeelt hij zijn Selmer gitaar op zijn eigen intensieve, en gepassioneerde wijze, met zigeunerinvloeden.

Ook hij maakte vele Lp’s, Cd’s en toerde over de hele wereld met verschillende groepen en beroemdheden.

Jopie en Koen namen 7 Cd’s op waarvan de twee laatsten: “El Charco” 2008 en “Palomita Viajera” 2010 met o.a. Juan Masondo en Alfredo Marcucci, twee Argentijnse grootmeesters in de muziek.

Op hun sites www.jopiejonkers.comen www.huisconcert.comkunt u van beide artiesten van alles horen

Maar!!!!!!!!!!!!

Er gaat toch niets boven hun live optreden in onze mooie Mariakapel in Holthees. Daar komt u helemaal tot rust met een kopje koffie en iets lekkers. Tijdens een middagwandeling of siësta kunt u, daarna, nog heerlijk nagenieten van deze zuid-Amerikaanse klanken uit de Andes.

Reserveringen:0478-636948 of 06-15392191.

U bent van harte welkom!

Terug naar overzicht
© 2024
Created by LR Internet