Test

Let us introduce you: Venray on Stage

Geplaatst op: 06 april 17

Van elektronische muziek tot blues: talentvolle lokale muzikanten verdienen een podium. Terugkerend op verschillende koopzondagen in het jaar biedt de Schouwburg Venray in samenwerking met Cultura Venray en diverse insiders een podium. Laat je verrassen door steeds weer een ander muziekgenre!    

Op 28 mei is de primeur! In samenwerking met Schouwburg Venray en Songwriter Sunday organiseert Cultura Venray dan de eerste editie van Venray On Stage. Schouwburg Venray stelt zijn kersverse nieuwe kleine zaal beschikbaar voor deze avond. In deze eerste editie is dat het singer-songwriter genre.
Programma 
Op het programma staan drie singer-songwriters, die allen invloeden uit de country en/of folk halen. We trappen af met de geboren en getogen Venraynaar Etan Huijs. Etan maakt al jaren liedjes en vorig jaar zag zijn droomproject het levenslicht: het eerste voltallige studio-album ‘The Battle Of Everything’. Hierop werkte hij samen met de crême de la crême van de Nederlandse muziekscene. Dit jaar verscheen er nog een verlengstuk van de plaat in de vorm van een nieuwe EP. Als tweede staat Maurice van Hoek op het programma. Hij haalt invloeden uit de country en folk, met als grote voorbeelden James Taylor en The Eagles. Hij deelt geregeld het podium met Douwe Bob en op 17 april staat hij in het naprogramma van niemand minder dan Bob Dylan in de AFAS Live (voormalige Heineken Music Hall). We sluiten na een korte pauze de avond af met Hans Hannemann. Een singer-songwriter met eveneens Amerikaanse invloeden. Hij staat bekend om zijn sterkte teksten en karakteristiek stemgeluid. Vorig jaar tourde hij mee met de Popronde, waarmee hij ook Venray aandeed. Hij maakte daar veel indruk. Daarna speelde hij nog bij de Wereld Draait Door en nu doet hij opnieuw Venray aan.

Zorg dat je erbij bent, dit mag je niet missen! De deuren gaan open om 18:30 en de aanvang is 19:00. De entree bedraagt slechts vijf euro. Kaartjes in de voorverkoop verkrijgbaar via www.schouwburgvenray.nl of aan de dagkassa.

 

Terug naar overzicht
© 2024
Created by LR Internet