Test

Twee leden KIK exposeren bij Cultura Venray

Geplaatst op: 03 februari 17

Vanaf maandag 6 februari 2017 is er een expositie van twee leden van Kunst in Kapel (KIK) te zien in de kantoorruimte van Cultura Venray in het centrum van Venray. Cultura Venray biedt haar ruimte aan om regionale kunst tentoon te stellen. De werken van Carla Clevers en Henriëtte Schaeffers zijn tot eind april 2017 te zien in het Schoutenstraatje 15.

Door de wisselexpositie krijgen regionale kunstenaars een podium om eigen kunstwerken te laten zien. Twee leden van KIK bijten het spits af. Carla Clevers laat in haar werken getekende miniportretten zien. “Vaak maak ik een combinatie van materialen en technieken. Bij mijn miniportretten heb ik gekeken hoeveel ik in een gezicht kan vervormen en verplaatsen en het toch een portret blijft.” Henriëtte Schaeffers laat haar liefde voor kunst terugkomen in haar kijkkistjes, schilderijen en collages. “De inspiratie voor mijn werk is de grens tussen mens en dier, de diversiteit en identiteit van mens en dier, onze plek en rol in deze wereld. Terug naar het ambachtelijke en persoonlijke, en met liefde gemaakt.”

De expositie is tijdens de openingstijden van Cultura Venray op dinsdag en donderdag tussen 10u en 16u altijd te bezoeken. Buiten de openingstijden kun je binnenlopen, wanneer er iemand aanwezig is.

Terug naar overzicht
© 2024
Created by LR Internet