Test

Uniek Samenwerkingsconcert

Geplaatst op: 04 januari 17
Op zaterdag 7 januari 2017 vindt er een unieke samenwerking plaats tussen de harmonieën St. Catharina uit Leunen-Veulen-Heide en Sub Matris Tutela (SMT) uit Oostrum. De gehele dag volgen zij repetities wat uitmondt in een sfeervol en muzikaal concert. Kom 's avonds om 20.00u naar The B om te horen waar ze de gehele dag mee bezig zijn geweest!
De leden van beide harmonieën begeven zich die dag op redelijk onbekend terrein omdat zij aan de slag gaan met muziek en ritmes die niet als vanzelfsprekend in het repertoire van harmonieorkesten zitten. Te denken valt hierbij aan swing, fuga, samba, soul, bossa nova en tango, een verfrissend nieuw geluid dus. Dit zal gebeuren onder leiding van Marc Huynen.

Marc Huynen, zelf trompettist(-docent), studeerde aan de conservatoria van Maastricht en Hilversum en musiceerde o.a. in ‘The Glenn Miller Orchestra’, ‘Cubop City Big Band’, ‘El Tattoo del Tigre’, ‘No limit’, ‘Il Novo Cente’ en de ‘WDR Big ...Band’. Hij begeleidde jazzmusici zoals Toots Thielemans, Benny Bailey, Rick Kiefer, Chuck en Bob Findley alsook artiesten zoals Belle Perez en Rowwen Hèze. Verder is hij medeoprichter en muzikaal leider van de ‘Mo’Jones Big Band’ (een bigbandproject met zanger Mo’Jones) en de Kids bigband de ‘Vitzkids’.

Vanzelfsprekend wordt een en ander ook ten gehore gebracht aan publiek. Op 7 januari a.s. geven beide orkesten ’s avonds om 20.00 uur in ‘The B’ in Venray (Sportlaan 2, nabij sporthal ‘De Wetteling’) gezamenlijk en in gemengde instrumentengroepen een concert waarbij het de moeite waard is te komen kijken en luisteren naar bijzondere muziek in bijzondere combinaties. De toegang is gratis.

 

Terug naar overzicht
© 2024
Created by LR Internet