Test

1e inspiratieworkshop Engelse tuin succes

Geplaatst op: 25 juni 19

Kunst, Kwast en Kroniek: op zoek naar Mre Ancilla. Donderdag 20 juni was de eerste inspiratieworkshop in de Engelste Tuin een succes. Ria de Bruijn vertelde de interessante geschiedenis van Mere Ancilla en haar relatie met de Engelse Tuin. Daarna werden haar schilderijen bekijken in het beveiligde deel van het gemeentehuis.

Het weer was heel goed en de deelnemers zochten hierna een schilderplek in de Engelse Tuin. Ria gaf genoeg inspiratie om iedereen met plezier te laten schilderen. Ook voor degenen die nog nooit hadden geaquarelleerd was het een fijne ervaring. Carla Clevers ondersteunde met de coaching. Het was een gezellige en vruchtbare middag en werd positief gewaardeerd door de deelnemers. Alle materialen waren voor handen dus je hoefde zelf niets mee te nemen.

De volgende workshops is op donderdag 18 juli. Kosten voor deze middag zijn 7,50 inclusief koffie, thee en alle materialen. De middag duurt van 13.30u tot 16.00u. Ben je genteresseerd? Geef je op via cclevers@live.nl of via 06-28675061

Terug naar overzicht
© 2024
Created by LR Internet