Test

Nieuw in Venray: Popcollectief POPOV!

Geplaatst op: 28 november 23

Venray heeft al heel wat muzikale grootheden voortgebracht. Denk aan een Had Verheijen die met Tulsa stadions uitverkocht. Of een Jesper Albers die op dit moment hetzelfde doet met the Paceshifters. Een Stef Weijs die met Meau de grote festivals platspeelt. Een Rangel Silaev… een Stef Classens… een Ad Welten… een Lars Beuving, Demi lotus, Etan Huijs…

Er is in Venray dan ook muzikaal talent in overvloed. Een veelgehoorde geluid is echter dat ze elkaar niet goed weten te vinden.

De hoogste tijd dus om de muziekscene in Venray een impuls te geven… vandaar dat Cultura Venray als culturele netwerkorganisatie, samen met muzikanten Richenel Luydens, Ad Welten en Jasper Heijkens het initiatief heeft genomen tot het oprichten van popcollectief POPOV, een collectief van en voor muzikanten. Hèt middel bij uitstek om de lijm te vormen tussen bands en muzikanten onderling maar ook met muziekonderwijs en de podia. Een omgeving waar je samen met gelijkgestemden je helemaal aan je passie over kunt geven. Waar jong talent gestimuleerd wordt door het van ouderen te leren, zodat het hier straks weer wemelt van de bandjes en artiesten.

Daarom worden 13 dec a.s. om 20:00 uur zoveel mogelijk muzikanten oproepen om naar het voormalige jongerencentrum The B (Sportlaan 2) te komen om samen te sparren hoe hier invulling aan gegeven kan worden.

POPOV staat in eerste instantie dan ook voor POP Overleg Venray maar uiteindelijk is de O inwisselbaar voor begrippen als Organisatie, Onderwijs en Ondersteuning… en buiten dat alles klinkt de naam gewoon lekker!

Meld je aan via hans@culturavenray.nl als je erbij wil zijn.

 

Terug naar overzicht
© 2024
Created by LR Internet