Met de opening van het seizoen Engelse tuin in april j.l. is een beeld van Theo van Dam geplaatst dat bestond uit organische vormen. Dit beeld is nu vervangen door een ander beeld.

Het huidige beeld uit 2016 is glanzend zwart. Vanuit elk standpunt heeft het beeld een totaal ander aanzien, waardoor het interessant blijft om naar te kijken. Ook zoals het andere beeld, is dit ontstaan uit een ouder ontwerp, waar variaties op gemaakt zijn, qua vorm en qua materiaal. De stichting nodigt je uit om het beeld te komen bekijken en te genieten van de oase van rust in de Engelse tuin, die ook in dit jaargetijde de moeite van een bezoek waard is.

Je kunt de Engelse Tuin vinden vlak naast het Gemeentehuis van Venray, aan de Raadhuisstraat 1.

Nieuw beeld Theo van Dam in Engelse Tuin

Geplaatst door: Marloes
Geplaatst op: 09 november 2017

Terug naar nieuws

Nieuws & updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, evenementen en meer...

Created by