In oktober spoelt de Maand van de Geschiedenis terug rond het thema ‘geluk’. Het Cultuur-lab, de educatie werkgroep van het Venrays Museum, vraagt aan alle inwoners van de gemeente Venray: wat maakt(e) jou gelukkig in Venray? Tot 1 oktober 2017 kun je dit in beeld brengen door mee te doen aan de fotowedstrijd ‘Jouw geluk in Venray’. Van 15 t/m 29 oktober 2017 zijn alle inzendingen te bezichtigen in het Venrays Museum!

Fotografeer een plek, een moment, een herinnering, of iets anders dat jouw geluk in Venray in beeld brengt. Alle inwoners uit de gemeente Venray mogen meedoen: jong, oud, professional en amateur. Tot 1 oktober kun je één foto inzenden en hiermee kans maken op een van de prijzen. Op 29 oktober om 16:00 uur worden vier prijzen uitgereikt. Een jury- en publieksprijs voor volwassenen én een jury- en publieksprijs voor leerlingen van het basisonderwijs. De winnaar bij de volwassenen gaat naar huis met een gloednieuwe camera, de winnaar bij de leerlingen van de basisscholen wint een camera voor de school! De winnaar van de 2e prijs bij de volwassenen ontvangt een gratis workshop digitale fotografie. De winnaar van de tweede prijs voor de basisschoolleerlingen verdient een gratis workshop voor zijn/haar groep! De workshops worden verzorgd door Dom Melskens.

Doe mee, stel jouw foto tentoon in het Venrays Museum èn maak kans op deze mooie prijzen! Ga op zoek naar jouw geluk in Venray, leg het vast en stuur je foto’s vóór 1 oktober 2017 op naar info@venraysmuseum.nl t.a.v. ‘fotowedstrijd’. Vermeld tevens je naam, adres en telefoonnummer in de mail.

Doe mee aan de fotowedstrijd ‘Jouw geluk in Venray’ en win een camera of workshop!

Geplaatst door: Marloes
Geplaatst op: 01 augustus 2017

Terug naar nieuws

Nieuws & updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, evenementen en meer...

Created by