De solo-presentatie van Les Deux Garçons wordt door de bezoekers van Odapark zeer gewaardeerd. Deze expositie loopt tot en met 25 augustus. Er dus is nog tijd om deze indrukwekkende expositie te bezoeken. Zondag 4 augustus wordt een bijzondere dag: een exclusieve rondleiding door het kunstenaarsduo.

Uit particuliere en museale collecties stellen Les Deux Garçons zo’n dertig kunstwerken tentoon in Odapark. Daarnaast zijn er enkele nieuwe werken speciaal voor deze gelegenheid gemaakt. De solo-presentatie Le Jugement de Darwin van Les Deux Garçons in Odapark, waarin kunst en natuur zo bijzonder samenvallen, zet aan tot denken en uit een waarschuwing. Het bekende kunstenaarsduo stelt de toeschouwer aan de kaak. De toeschouwer staat voor de mens die in recordtijd is uitgegroeid tot de meest dominante soort. Met alle gevolgen van dien.

Op zondag 4 augustus is er een reguliere rondleiding in het beeldenbos door een van onze rondleiders. En daarnaast is er ook de mogelijkheid om deel te nemen aan een exclusieve rondleiding te krijgen door Le Jugement de Darwin door het kunstenaarsduo Les Deux Garçons. Michel Vanderheijden van Tinteren en Roel Moonen nemen u mee in hun wereld van gedachten, gevoelens en expressie. Zij vertellen het verhaal van Le Jugement de Darwin. Aansluitend is er tijd om na te praten over deze bijzondere expositie. En met wat de horeca te bieden heeft, kan het een zeer aangename afsluiting worden van het bezoek aan Odapark.

De reguliere rondleiding begint om 14.00 uur (€ 5,-; reserveren is niet nodig). De rondleiding van Les Deux Garçons begint om14.30 uur, met een korte inleiding. Deze rondleiding (met koffie en vlaai) kost € 12,50. Reserveren: educatie@odapark.nl

Le Jugement de Darwin | Exclusieve rondleiding in het Odapark

Geplaatst door: Marloes
Geplaatst op: 24 juli 2019

Terug naar nieuws

Nieuws & updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, evenementen en meer...

Created by