De Bibliotheek Venray en Synthese bieden belastingspreekuur aan

Mensen die hulp nodig hebben bij de belastingaangifte of toeslagen aanvragen, kunnen vanaf 9 maart terecht in de Bibliotheek Venray. Voor mensen die zelf aangifte willen doen, biedt de Bibliotheek gratis computer- en internetgebruik.

Belastingspreekuur
Vrijwilligers van Synthese zijn aanwezig op 13 april en 20 april, van 18.00 tot 20.00 uur. Het is een open spreekuur. U kunt zich melden bij de klantenservice. Om het invullen tot een succes te maken, dienen een aantal officiële papieren meegenomen te worden naar het spreekuur, zoals jaaropgaven, WOZ-waarde van de woning en dergelijke.  Bij de klantenservice van de bibliotheek en is een overzicht verkrijgbaar en de lijst is ook te vinden op www.biblionu.nl.

Zelf aangifte doen in de Bibliotheek
Wie zelf aangifte wil doen, kan hiervoor gebruikmaken van de gratis faciliteiten in de Bibliotheek Venray. Er zijn computers beschikbaar om zelfstandig aan de slag te gaan. Bibliotheekmedewerkers kunnen algemene hulp verlenen bij problemen, bijvoorbeeld als de computer niet goed werkt. Voor specifieke hulp bij de aangifte kan men terecht bij het belastingspreekuur.

Gratis hulp bij uw belastingaangifte

Geplaatst door: Marloes
Geplaatst op: 09 april 2018

Terug naar nieuws

Nieuws & updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, evenementen en meer...

Created by