Van 2 t/m 30 mei exposeert het Seniorservice Gilde Venray in de Bibliotheek in Venray. Tijdens deze expositie kun je genieten van keramiek en mandala’s. Benieuwd? Kom eens langs! 

Mandala
De groep “De ruimtecirkel” is ontstaan in 2004. Bij het tekenen is ruimte om andere technieken en ideeën uit te proberen. Binnen de creatieve groep is ruimte voor alle emoties die los kunnen komen tijdens het tekenen. Zo is mandala tekenen goed voor ieders ontwikkeling en zelfvertrouwen en kan het een helende werking hebben.

Keramiek
De deelnemers aan de keramiek groep vormen met de handen en een flinke dosis creativiteit uit nietszeggende blokken klei abstracte of sprekende beelden.
Er zijn voorbeelden aanwezig en iedereen mag eigen voorbeelden meenemen. Er ligt voldoende gereedschap om de stukken te bewerken. Om de “finishing” te geven zijn er glazuur in vele tinten en een oven beschikbaar.

Vaardigheden ouderen
Seniorservice Venray heeft als doel de kennis en vaardigheden van ouderen niet verloren te laten gaan. Kennis en vaardigheden worden belangeloos ter beschikking gesteld. De actieve vereniging bestaat sinds 1991 en is gehuisvest in de Prins Bernhardstraat 12a in Venray.

Het aanbod bestaat onder andere uit schilderen, hout en glas bewerken, conversatie in Nederlands, Engels en Frans, computervaardigheden, handwerken en kaarten maken.

Kijk voor meer informatie op www.seniorservicevenray.nl

Expositie Seniorservice

Geplaatst door: Marloes
Geplaatst op: 30 april 2018

Terug naar nieuws

Nieuws & updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, evenementen en meer...

Created by