Literair Café Venray nodigt via mail en media amateurschrijvers en -dichters uit om mee te doen aan de 26e editie van de schrijfwedstrijd Raadselige Roos. Ook jij bent van harte uitgenodigd mee te doen aan de schrijfwedstrijd. Na de jubileumeditie van 2017 wil het Literair Café met enthousiasme de schrijfwedstrijd vervolgen. Heb je interesse? Zend dan voor 1 oktober as. jouw gedicht of verhaal in!

Deelname
Deelnemen kan door een gedicht en/of een verhaal in te sturen vóór  1 oktober 2018. Het thema is dit jaar: Speelruimte. Dit thema is verplicht voor alle inzendingen, zowel proza als poëzie. De schrijfwedstrijd is bedoeld voor eenieder die talent heeft of aan de ontwikkeling werkt om een verhaal of een gedicht te schrijven en biedt de deelnemer een uniek podium om zijn of haar schrijftalent te toetsen. Net zoals bij elke wedstrijd horen ook bij een schrijfwedstrijd enkele spelregels. De spelregels zijn te vinden op onze website: www.literaircafevenray.nl, webpagina Raadselige Roos onder wedstrijdreglement.

In het kort
Jouw gedicht moet minimaal uit 50 en maximaal uit 150 woorden bestaan. Een verhaal minimaal uit 500 tot 1500 woorden. Beiden mogen niet eerder gepubliceerd zijn en moeten in het Nederlands geschreven zijn. De inzendingen kunnen uitsluitend per e-mail worden ingezonden naar: raadseligeroos@literaircafevenray.nl

Feestelijke uitreiking 
De feestelijke uitreiking Raadselige Roos 2018 vindt plaats op  20 januari 2019. Burgemeester Hans Gilissen zal als altijd de winnaars van de schrijfwedstrijd bekend maken. Bij deelname ontvang je te zijner tijd daarover uiteraard ook de uitnodiging. Het Literair Café Venray hoopt op een groot respons, wie weet neem jezelf deze uitdaging aan of kun je een ander ertoe aanmoedigen. In beide gevallen wenst het Literair Café Venray jullie veel succes. Je kunt ook als ‘ambassadeur’ voor de Raadselige Roos in jouw familie- of vriendenkring de wedstrijd onder de aandacht brengen. Dat zou het Literair Café Venray erg waarderen.

 

Doe mee aan de 26e editie van de schrijfwedstrijd Raadselige Roos

Geplaatst door: Marloes
Geplaatst op: 04 juni 2018

Terug naar nieuws

Nieuws & updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, evenementen en meer...

Created by