Test

Cultura Venray vacatures!

Geplaatst op: 15 juni 23

Op dit moment staat er 3 vacatures open bij Cultura Venray.

Klik op de titel van de vacature om de hele vacature te openen.

Cultuurconsulent 24 u/pw

Wil jij hét verschil maken binnen een jonge doelgroep? Zou je graag aan de wieg staan van de volgende Rembrand, Jimi Hendrix of Stephen King? Dan is dit je kans! Want wij zijn op zoek naar een cultuurconsulent.

Als cultuurconsulent ben je de vraagbaak voor cultureel Venray en je ondersteunt en verbindt waar mogelijk. Je werkt in een team van meerdere consulenten en samen zorg je voor een bloeiend kunst en cultuurklimaat door te ondersteunen en stimuleren waar mogelijk.

Administratieve duizendpoot 24 u/pw

Ben jij graag de draagkracht van een goed draaiende organisatie? Dan is dit je kans! Want wij zijn op zoek naar een administratieve duizendpoot.

Als duizendpoot zorg je voor de debiteuren en crediteuren administratie en voer je de betalingen uit. Je zorgt voor de personeelsadministratie en HR gerelateerde zaken, bent verantwoordelijk voor alle facilitaire aspecten en zorgt ook nog eens voor de website en media gerelateerde zaken.

Secretaris 

Cultura Venray is dé netwerkorganisatie voor kunst en cultuur in Venray. Het wordt gerund door een klein team van vaste medewerkers. Cultura Venray is een stichting die zich inzet voor het culturele veld van Venray door ondersteuning te bieden en haar netwerk in te zetten in de meest brede zin van het woord. Wij zijn op zoek naar een enthousiast bestuurslid met een affiniteit voor cultuur die ons huidige bestuur kan versterken. Ben jij deze persoon of wil je meer weten over deze vacature? Dan zien we je motivatie graag tegenmoet.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Werken bij Cultura Venray betekent werken in een creatieve, inspirerende en brede culturele omgeving midden in een divers en ambitieus team. De organisatie bestaat sinds 2016 maar blijft zichzelf doorontwikkelen en is nooit klaar met leren.

Ben jij geïnteresseerd in een van deze vacatures? Kijk dan snel op www.culturavenray.nl voor de volledige beschrijving.

Terug naar overzicht
© 2023
Created by LR Internet