De wereld om ons heen verandert snel en zit op veel terreinen in een stroomversnelling waarbij we ons soms de vraag durven stellen of we het vlot waarop we drijven wel op koers kunnen houden. Een nieuwe gemeenteraad, mondige burgers. Waar staan wij voor? Waar staan wij vandaag? Jij kunt op zaterdag 2 juni je stem alvast laten horen voor Venray. Interesse? Meld je aan!

Stel je jezelf ook wel eens onderstaande vragen? * In welke richting beweegt de samenleving? * Welke initiatieven ontwikkelen zich? * Hoe zijn we met elkaar verbonden? * Moeten/willen we nieuwe bruggen slaan? BurgerTop Venray staat ervoor om hier goed aandacht aan te blijven schenken, met elkaar. Na de succesvolle Burgertop begin 2017 hebben 10 deelnemers zich samen met de organisatoren voorgenomen ook begin 2019 de thermometer in de Venrayse samenleving te steken om als onafhankelijke burgers te verkennen wat er leeft, wat we zelf kunnen doen of waar we aan kunnen bijdragen.

Bijeenkomst 2 juni 
Er is een nieuwe gemeenteraad en een nieuw college in de maak. Zij besturen Venray langs de wettelijke en formele lijnen. BurgerTop Venray wil buiten deze lijnen kleuren en bezien wat er leeft en waar bezieling tot nieuwe of sterkere initiatieven leidt. Onze intentie is dan ook om door krachtenbundeling, nieuwe verbindingen en samenwerking initiatieven in Venray sterker te maken. Deze intentie is de reden voor een bijzondere bijeenkomst. Op 2 juni 2018 maakt BurgerTop Venray in De Schól in Heide met een groep van 50 Venraynaren een start voor de Burgertop 2019. Ze willen namelijk niet zomaar de tweede Burgertop Venray organiseren; ze leggen 2 juni onze voorgenomen koers aan jou voor om de beweging die zij voor ogen hebben samen in gang te zetten. Een beweging die bruggen slaat, lef toont, transparant opereert en ideeën of initiatieven van Venraynaren helpt realiseren.

Bij deze ben je van harte uitgenodigd! De dag start om 10.00 uur en eindigt rond 16.00u. Ben jij erbij? Wij zorgen ervoor dat het je aan niets ontbreekt, dus voor een hapje en een drankje wordt gezorgd. Meld je hier aan. 

Aftrap Burgertop 2019, ben jij erbij?

Geplaatst door: Marloes
Geplaatst op: 14 mei 2018

Terug naar nieuws

Nieuws & updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, evenementen en meer...

Created by