Crowdfunding campagne voor Stichting “Stemvork”


Jonge talentvolle musici in Nederland vallen tussen wal en schip. Als pianist of zanger heb je nauwelijks mogelijkheden en kansen om podiumervaring op te doen en je talenten samen met anderen te ontwikkelen of masterclasses te volgen. De mogelijkheden om in contact te komen met andere talenten uit het buitenland en daarmee ervaringen uit te wisselen, om zo verder te komen in de muziekwereld, zijn er niet. Stichting Stemvork wil in deze leemte voorzien.
Stichting Stemvork is opgericht door Nederlands toptalent Rangel Silaev en zijn moeder. Zij vinden dat alle Nederlandse talenten de kans moeten krijgen om zich verder te ontwikkelen. Om dit te verwezenlijken werd er een oefenruimte en concertzaal “ERA Studio’s” in Venray gebouwd. De talenten hebben nu een vaste plek voor hun concerten-/nieuwe composities, muziekproducties. Gelijktijdig doen ze de noodzakelijke podiumervaring op. Deze ruimte is daarnaast ook
bestemd om een breed publiek de mogelijkheid te bieden om kennis te maken met uitvoeringen van klassieke en/of innovatieve muziek op hoog niveau. Om benodigde apparatuur, programma’s en akoestiek elementen te kopen hebben wij uw hulp nodig. Alléén met eigen middelen, zonder uw financiële bijdrage kan de noodzakelijke studio-/zaalinrichting niet gerealiseerd worden.

Waar gaat het geld naartoe?
Stichting Stemvork met ANBI-status wordt door enthousiaste en deskundige vrijwilligers geleid die zich hiervoor geheel
pro deo inzetten. Toch zijn er kosten zoals: kosten voor de concertzaal, apparatuur, consumpties, attenties voor
bezoekers, betaalde uren van professionals, promotie enzovoorts. Stichting Stemvork streeft ernaar zo transparant
mogelijk te zijn. Daarom kan op aanvraag een specificatie opgevraagd worden, zodat precies te zien is waaraan uw
bijdrage besteed is.

Voordelen voor sponsoren en donateurs
Schenkingen aan ANBI Stichting Stemvork zijn volledig vrijgesteld van schenkbelasting. Een schenking aan een ANBI komt verder - binnen de daarbij gestelde normeringen - in aanmerking voor giftenaftrek in de aangifte inkomsten - of vennootschapsbelasting. De ANBI-status is dus van groot belang om fiscale aftrekkansen te benutten. Sinds 2012 komen schenkingen aan culturele ANBI's zelfs voor 150% aftrek in aanmerking. U draagt met uw bijdrage actief bij aan het MVO van uw organisatie. 
Als u ons met uw kleine of grotere bijdrage ondersteunt en wat uw motivatie ook is, waarderen wij dat enorm!

Uiteraard willen wij u danken voor uw bijdrage door het leveren van een tegenprestatie. Wat deze zijn kunt u terug lezen op onze website±  www.stemvorkvenray.nl  

Crowdfunding campagne voor Stichting Stemvork.

Geplaatst door: Peggy Keijsers
Geplaatst op: 10 januari 2023

Terug naar nieuws

Nieuws & updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, evenementen en meer...

Created by