Het was afgelopen weekend verschrikkelijk koud, maar ondanks de kou kregen alle bezoekers van het winkelcentrum in Venray hele warme gevoelens.
Het was alsof alle muzikanten die optraden extra hun best deden om niet alleen zichzelf warm te houden , maar ook de bezoekers te bereiken met hun warme gevoel.
Overal waar je kwam was muziek te horen. Heel knus en gezellig bij de kerststal, verrassend op straathoeken en soms ingetogen vanuit een portiek klonken heel afwisselende leuke klanken.

Veel kinderen maakten gebruik van de schaatsbaan die gezellig verlicht en gevuld werd met veel muziek. Na 16.00 uur zelfs met discomuziek. Overigens blijft deze schaatsbaan nog tot 31 december staan.
In de Grotestraat stond een zingende ballonnenvouwer die elk halfuur een hele leuke voorstelling gaf, er liep een Kerst-elf op stelten rond, ook een de echte kerstman en natuurlijk onze “eigen” V-Bee van VenrayBloeit.
Alle optredens kregen een leuke verbinding met elkaar doordat er beide middagen een kindertreintje rond reed tussen de schaatsbaan en de kerststal.

het was zowel zaterdag als zondag een leuke kerstsfeer die zeker voor herhaling vatbaar was.

        

succesvol winterpretweekend Venray

Geplaatst door: Peggy Keijsers
Geplaatst op: 02 januari 2023

Terug naar nieuws

Nieuws & updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, evenementen en meer...

Created by